Superlofts concept

Het Superloft concept met ruime woningen over 2 lagen hoog is ontstaan door de fascinatie voor het hergebruik van oude industriële panden. Omdat deze panden vaak royaal zijn opgezet bieden ze een grote vrijheid aan verschillende soorten gebruikers gedurende een lange levensduur. De overmaat is een kwaliteit die ervoor zorgt dat de panden bestand zijn tegen de toekomst, dat ze langer blijven bestaan.

Blok Y kent een grote variatie in appartementen. Allemaal hebben ze een maatvoering die je in de traditionele woningbouw slechts zelden tegenkomt. In het afgelopen jaar hebben ruim 20 toekomstige bewoners hun woning samen met de architect vormgegeven. We zijn er trots op dat we 20 unieke appartementen kunnen bouwen. De laatste appartementen bieden we aan met een basisplattegrond. Als de basisplattegrond niet helemaal jouw smaak is gaan we kijken wat we nog kunnen aanpassen. Een Loftbook met daarin de opties vormt hierbij de leidraad.

 

  • unit 16

  • unit 29

  • C- type

  • unit 18

  • A - type

Superlofts; een beproeft concept

Het Superlofts concept is een beproefd concept dat Marc Koehler Architects heeft ontwikkeld en dat reeds op twee locaties in Amsterdam – Houthavens en Buiksloterham – en in Delft wordt toegepast.

elk appartement is uniek

Bekijk hier ter inspiratie de ontwerpen van de appartementen die al onder optie zijn. Deze zijn speciaal ontworpen naar de wensen van de toekomstige bewoners.

Superlofts.co

Nieuwsgierig naar de andere Superlofts die worden gerealiseerd door Marc Koehler Architects? Meer informatie over dit unieke concept in de media!

Basis als uitgangspunt

De basiswoning geeft een goed beeld van de indelingsmogelijkheden van het appartement. Mocht je specifieke wensen hebben dan kijken we of we dit nog kunnen honoreren. In elk geval kun je nog kiezen voor opties en bepaal jezelf het opleveringsniveau. In een gesprek met de kopersbegeleider inventariseren we je wensen en maken we een offerte op maat.

Privé buitenruimte

In Blok Y realiseren we woningen met bijzondere buitenruimtes. Zo zijn er Lofthouses met een tuin op een dek. De Loft appartementen hebben een loggia of een privé ruimte aan de galerij. We kunnen daarnaast een aantal units aanbieden met een extra balkon of dakterras.

Collectieve m2

De kracht van CPO is de mogelijkheid om de voordelen van het collectief te gebruiken, samen kun je meer. Maar waarom ophouden als je bent uitgebouwd?
Binnen het Superblok komt er dan ook ruimte voor collectief gebruik. Deze ruimte is in te richten door het initiatief van het collectief.

Duurzaam wonen

De Superlofts zijn duurzaam door de toepassing van een hoogwaardig en robuust casco met een uitstekende isolatiewaarde en toepassing van PV-cellen ten behoeve van opwekking van eigen energie. In de afbouwfase stimuleren wij het gebruik van duurzame materialen.